Banki és tőkepiaci jog

A Szecskay Ügyvédi Iroda magyar hitelfelvevő társaságok, nemzetközi szervezetek és befektetési bankok számára rendszeresen nyújt jogi tanácsadást beruházási vagy egyéb hitelek nyújtásával kapcsolatban.

Ugyancsak közreműködünk cégalapításnál, működési engedélyek beszerzésénél, valamint teljeskörű szolgáltatást nyújtunk értékpapír-tranzakcióknál, zártkörű forgalomba hozataloknál, elsődleges nyilvános forgalomba hozataloknál és nyilvános részvénykibocsátásoknál.

Irodánk részt vett a legjelentősebb magyarországi részvénykibocsátásokban, mint a kibocsátó társaság, vagy a vezető értékpapír-forgalmazó cég, illetve a magyar kormány jogi tanácsadója részvények nyilvános forgalombahozatala és tőzsdei bevezetése útján lebonyolított privatizációk során (beleértve az első magyar részvénybevezetést is a New York-i Értéktőzsdén). Irodánk rendszeresen nyújt jogi tanácsadást nemzetközi vállalatoknak és magyar leányvállalataiknak, illetve a forgalmazónak újonnan kibocsátott részvények hazai vagy nemzetközi tőzsdei bevezetésével kapcsolatban is.


« vissza