Célkitűzéseink

Gyakorlatias és ügyfélközpontú mentalitással célunk az, hogy hatékony, eredményes és magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk megbízóinknak.

Vannak irodák, amelyek a méretük növekedésében látják sikerüket. Mi a sikert elsődlegesen munkánk minőségén, a jogi szolgáltatásunk alaposságán és pontosságán mérjük.

Törekszünk arra, hogy hosszú távú együttműködést alakítsunk ki ügyfeleinkkel.

Minden megbízás előtt gondosan elemezzük az elvégzendő munkát, a várható költségeket és azt, hogy ésszerűen milyen eredmény várható.

Megbízásaink teljesítése során folyamatosan egyeztetünk ügyfelünkkel. Többek között ez a magyarázata annak, hogy miért lehetünk jogosan büszkék arra, hogy számos ügyfelünkkel hosszú időre visszatekintő, szoros kapcsolatban állunk.

Hosszú távú megbízásaik során minden ügyféllel külön kapcsolattartó ügyvéd foglalkozik irodánkon belül, aki ismeri az ügyfél üzleti tevékenységet, és rendszeres kapcsolatban van vele. Ha pedig speciális szakértelemre van szükség, akkor az egész iroda széleskörű tapasztalata az ügyfél rendelkezésére áll, valamint élvezheti az iroda szakmai csoportjainak teljes körű, az ügyfél egyedi igényeire szabott támogatását.« vissza