Dr. Pók László Gábor

E-mail: laszlo.pok@szecskay.com

vCard letöltése

Pók László Gábor a nemzetközi ügyfél- és tevékenységi körrel rendelkező Szecskay Ügyvédi Iroda partnere.

SZAKTERÜLETEK
Társasági jog és vállalatfelvásárlási tranzakciók, munkajog, csőd- és felszámolási jog, valamint általános polgári és kereskedelmi jog

TANULMÁNYOK
2004-ben szerezte meg jogi diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán (summa cum laude). Az egyetemi évek alatt, 2000-től 2004-ig a Bibó István Szakkollégium tagja. 2003-ban Erasmus ösztöndíjjal a Lundi Egyetem hallgatója volt Svédországban, továbbá részt vett a göttingeni Georg-August Egyetem (Georg-August-Universität) és az ELTE által szervezett, a német és az európai közösségi jogról szóló, német nyelvű képzésben. 2009-ben elvégezte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Üzleti Tudományok Intézete által szervezett jogász-közgazdász képzést. Jelenleg részt vesza European Master of Law and Economics programon (EMLE).

TAGSÁGOK
Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség Etikai Bizottsága: tag 2011 óta

PUBLIKÁCIÓK/EGYÉB
László több, magyar, valamint külföldi folyóiratokban megjelent publikáció szerzője vagy társszerője, amelyek - többek között - felölelik a határon átnyúló egyesülések, a vezető és a társaság közötti jogviszony, továbbá a védjegyek témaköreit is.

NYELVTUDÁS
Folyékonyan beszél angolul.


« vissza